Με την ιστοσελίδα αυτή γίνεται προσπάθεια να απαντηθούν πολλά ερωτήματα που συχνά υπάρχουν σε σχέση με την αντιμετώπιση των στραβισμών και των παθήσεων των βλεφάρων, που εμφανίζονται τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες.

Είναι φυσικό όμως να μην έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις. Και βέβαια μπορεί να υπάρχουν και εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με ένα στραβισμό ή μια πάθηση βλεφάρων που ενδεχομένως έχει κάποιος από σας ή κάποιος δικός σας. Για να απαντηθούν όλες αυτές με λεπτομέρεια, θα πρέπει πρώτα ο ειδικός οφθαλμίατρος να εξετάσει και να διαπιστώσει τι συμβαίνει κατά περίπτωση.

Το ίδιο συμβαίνει στην εξέταση των μικρών παιδιών (που για να εξετασθούν χρειάζεται ειδική προσέγγιση και εμπειρία), αλλά και σε κάθε περίπτωση που θέλετε να μας εμπιστευτείτε κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα, είτε αυτό υπάρχει σε παιδί, είτε σε ενήλικα. 

Σε όλες τις περιπτώσεις είμαστε στη διάθεσή σας, αφού όμως πρώτα κλείσετε ραντεβού, για να έχουμε το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η εξέταση όπως πρέπει.

 

   - Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τη λειτουργία του ιατρείου και για να

     κλείσετε ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο: 210 9014046.

 

   - Οι ώρες λειτουργίας της γραμματείας μας είναι:

      Δευτέρα, Tρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή - 5.30 έως 8.00 μ.μ.

 

   - Η διεύθυνση του ιατρείου είναι:

      Ηλιουπόλεως 66 (και Καφαντάρη), Άγιος Ιωάννης Λεωφ. Βουλιαγμένης,  

      Αθήνα 11631.

 

Το ιατρείο βρίσκεται λίγο έξω από τον Δακτύλιο, οπότε υπάρχει σχετικά ευκολότερη πρόσβαση με αυτοκίνητο. Ακόμη εξυπηρετείται από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλλεϋ. Μεγάλη διευκόλυνση προσφέρει το Μετρό, αφού σε απόσταση 150 μέτρων περίπου βρίσκεται η στάση: "Άγιος Ιωάννης" (κόκκινη γραμμή).

Στον παρακάτω χάρτη φαίνεται η θέση του ιατρείου (πράσινη "πινέζα"), η θέση της στάσης του Μετρό (κόκκινη "πινέζα") και η μεταξύ τους διαδρομή.

UA-37882624-1